Liikkuvaa logistiikkaa kovaan käyttöön.
 
 

Mobiilit tietojärjelmät

Xplore

Ruggeroidut, kovaan käyttöön suunnitellut Xplore-ratkaisut ovat osoittaneet toimivuutensa vaativassa käytössä. Järjestelmien käyttökohteita ovat mm

- logistiikka (ajoneuvot ja trukit)
- turvallisuus ja pelastus
- kenttäkäyttö
- militäärisovellukset

Xplore on Windows käyttöjärjestelmällä varustettu PC, jota käytetään mm. kosketusnäytöllä. Patentoitu AllVue tekniikka takaa näytön näkyvyyden kirkkaimmassakin auringonvalossa.

Nerokkaat telakointiratkaisut takaavat koneen käytettävyyden niin kentällä, ajoneuvossa kuin toimistossakin.

Laite täyttää vaativan MIL-810F standardin ja on myös ATEX-hyväksytty.

Tarkemmat tiedot valmistajan ja maahantuojan sivuilta www.xploretech.com ja www.axelgroup.fi tai ottamalla meihin yhteyttä.

Pidion

Pidion on monipuolinen ja kestävä kämmentietokone  moneen käyttöön. Kestävä rakenne mahdollistaa koneen käytettävyyden niin kentällä, ajoneuvossa kuin toimistossakin. Laitteen ergonominen käyttömukavuusa on huippuluokkaa. Lisää tietoa www.mypidion.com tai ottamalla yhteyttä meihin.

Datalogic

Datalogic on Euroopan johtava ja yksi maailman suurimpia viivakoodinlukijoiden, kannettavien tiedonkeruulaitteiden ja RFID-järjestelmien valmistajia. Yrityksen tavoitteena on tarjota ja tuoda markkinoille tiedonkäsittelyn yritysratkaisuja järjestelmillä, tuotteilla ja palveluilla, joilla tietoa voidaan merkitä, kerätä, käsitellä ja siirtää kaikkialla ja kaikkina ajankohtina.

Lisää www.datalogic.com ja www.axelgroup.fi tai ottamalla meihin yhteyttä.